By: Adli Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 9-Sep-2009 09:09 Email | Share | | Bookmark
my another half..

my another half


Tuesday, 11-Nov-2008 19:07 Email | Share | | Bookmark
A morning in Kuala Lumpur





ini adalah my 2nd solo journey at kL..
dengan berbekalkan 30D + prime lens 50mm and yashica GTN aku keluar dari rumah dalam pukul 6.30 pagi..
sememangnya awan pagi itu sangat menarik kerana hujan telah turun pada malam sebelumnya..
langit yang biru dan cahaya matahari yg sangat unik telah memberiku satu kekuatan pada hari itu.


Thursday, 16-Oct-2008 05:49 Email | Share | | Bookmark
Adam harith's birthday

entry kali ni khas untuk Adam harith. Adam adalah anak buah aku yang ke-3. Pada last August kami telah celebrate bday adam kat rumah tok wan di Sepang. untuk tahun ini adam akan turn to 4 year old so dia nak gambar ultraman kat atas cake bday dia. last year adam nak cake garfield so tahun ni adam nak jadi hero pulak. tp ultraman x dapat dapat hadir so yang ada hanyalah batman. wlupun adam agak keciwa.. tp adam pun macam aiman jugak. "adam x kesah.."
So adam, acu wish u.. enjoy your day as u do n jangan sepah2kan toys..










Wednesday, 24-Sep-2008 17:18 Email | Share | | Bookmark
old camera with new pics

Dah lama dah x update fp ni..
gambar banyak yang dah shoot tp banyak up kat flickr jer..
kadang2 semngat nk shoot pun xder.. dslr pun dah lame berehat..
sejak ade yashica elector 35 gtn... rangefinder yang di warisi dari abah..
ag lebih berhati2 dalam pemilihan subjek, composition.. timing..
yerlah layan camera film.. rugi lah xleh nak delete2.. hehe
itu lah mngada2 sangat nak layan film..
ini smua chrome punye pasal lah ni.. racunn baekk punye..
kalau ade rezeki nak cari camera film yang lain lak.. haha.. hihii...

ini ade a few pics yang dah slamat cuci..


my niece with my dad.. shot taken at my bro's house at putra height


my parents..


my loyal model.. hehe.. iman aqyla.. suke bergambar dia ni


Thursday, 21-Aug-2008 11:03 Email | Share | | Bookmark
in dilemma...

everytime aku pi keje aku akan lalu signboard ni..
adakah aku perlu mngikut arah ank panah itu?
adakah ku perlu setia pada yang ada??
adakah ia cukup mmbhgiakan aku??
perlukah?







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net